Imobil ultracentral pretabil clinica sau sediu firma

Descriere spatiu birouri

Spatiu ultracentral, renovat recent, suprafata utila 650 mp, teren 360 mp (construit integral), amenajat foarte frumos, structurat pe 4 nivele astfel:

  • demisol: 3 incaperi, camera tehnica si baie;
  • parter: 3 incaperi, 2 bai;
  • etaj: 5 incaperi, chicineta si baie;
  • mansarda: open space, baie.

In partea din spate a cladirii exista o zona de aprox. 250 mp, gandita ca o baza de tratament, formata din 5 incaperi, bai, vestiare, o piscina (7m/4m/1.5m) prevazuta cu jacuzzi cu hidromasaj, pentru proceduri medicale, sauna, camere tehnice pentru instalatia de functionare si intretinere a piscinei, precum si pentru sistemul de incalzire. Spatiul poate functiona independent de restul imobilului. Alte dotari: incalzire in pardoseala, iluminator, trapa de fum.

Cladirea a fost renovata complet, lucrarile fiind finalizate anul acesta. Pentru finisaje au fost folosite materiale de cea mai buna calitate, iar instalatiile pentru utilitati au fost complet refacute. Imobilul dispune de: centrala proprie pe gaz, aer conditionat, sistem de alarma, curent trifazic, spatii de depozitare, parcare stradala. Incaperile spatioase si luminoase sunt toate decomandate si sunt prevazute cu usi din sticla. Organizarea spatiului interior precum si contorizarea separata a utilitatilor pe fiecare nivel permite si inchirierea partiala a cladirii. Amplasat intr-o zona linistita, cu acces rapid la mijloace de transport in comun, spatiul este ideal pentru activitati medicale sau sediu de firma. Spatiul este disponibil imediat pentru inchiriere sau vanzare!ID Oferta: 389

Pret Vanzare: € 900,000+TVA
Zona:Ultracentral
Suprafata utila:650 mp
Reper:ultracentral
Etaj:1
Tip Spatiu:Vila
Dispunere:Compartimentat, Open space
Stadiu:Finalizat
Acces:Pietonal
Disponibilitate:disponibil
Actualizat la: 22 Martie 2023
Numar de afisari: 751

Caracteristici generale

  • Incalzire: Centrala Termica
  • Finisaje:  plansee beton, ferestre term. pvc, podele gresie
  • Utilitati: Apa, Canalizare, Curent, Curent trifazic, Gaz
  • Alte Dotari: Aer Conditionat, Priza de date, Sistem alarma
Ne puteti contacta pe 0724-249.298 casadomiarad@gmail.com