Spatiu multifunctional ultracentral

Descriere spatiu birouri

Casadomi propune spre achizitie un imobil situat in zona ultracentrala a orasului, format din 2 corpuri S+P+3E, fiecare avand o suprafata desfasurata de aprox. 1.300 mp si suprafata utila 4.602 mp Spatiul este partial renovat si amenajat pentru birouri. Cladirea, foarte bine conservata, are acces din 2 strazi si dispune de o curte interioara cu o capacitate de 25 de locuri de parcare. Imobilul este racordat la toate utilitatile si este prevazut cu 2 lifturi de marfa cu o capacitate de 1.000 kg. 

Spatiul este amplasat in cea mai buna zona a orasului, cu acces rapid si facil catre toate punctele de interes din oras, precum si la o gama larga de facilitati si servicii: mijloace de transport, magazine, clinici medicale, scoli, servicii bancare, parcuri, zone de agrement, restaurante si terase, servicii de administrare publica etc.

Datorita amplasamentului excelent si a suprafetei generoase cu posibilitati multiple de recompartimentare, cladirea poate fi locatia potrivita pentru orice afacere: clinica medicala, sediu de firma, spatii pentru birouri, hotel, servicii educationale, administratie publica etc. Spatiul este disponibil pentru vanzare sau inchiriere si se poate ocupa imediat!

Spatiul este disponibil pentru vanzare sau inchiriere si se poate ocupa imediat!ID Oferta: 121

Pret Vanzare: € 7,000,000+TVA Pret Inchiriere: € 25,000+TVA
Pret/mp: € 5+TVA
Zona:Ultracentral
Suprafata utila:4600 mp
Reper:Ultracentral
Dispunere:Compartimentat, Open space
Stadiu:Finalizat
Disponibilitate:-
Actualizat la: 7 August 2023
Numar de afisari: 726

Caracteristici generale

  • Incalzire: Centrala Termica
  • Finisaje:  plansee beton, ferestre term. pvc, podele beton, gresie
  • Utilitati: Apa, Canalizare, Curent, Curent trifazic, Gaz
  • Alte Dotari: Internet, Telefon
Ne puteti contacta pe 0724-249.298 casadomiarad@gmail.com